Onze Helpdesk

Help! Ik kan de K3 spelletjes niet spelen:(

Geen nood! De spelletjes die op onze website te vinden zijn, zijn gemaakt in Flash. Hiervoor heb je een Flash speler nodig en deze is meestal al op je pc of laptop geïnstalleerd. Het kan zijn dat je deze eerst even up moet daten om de spelletjes te kunnen spelen maar mocht deze speler er nou helemaal niet opstaan, dan kun je hier de nieuwste versie downloaden: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Ik zit helemaal vast in een spel.

Als je er zelf niet meer uitkomt, en niemand kan je verder helpen, dan kun je ons een berichtje sturen hoe je een bepaald spel moet spelen. Ook kun je eerst even onder het spelletje kijken want daar staat een uitleg en een stukje info over de spellen.

Ik heb nieuwe k3 spelletjes gevonden of zelf gemaakt.

Leuk, als ze nog niet op onze website staan of je hebt er zelf een gemaakt, laat het ons dan weten met het e-mail formulier. Wij gaan het spel even spelen en als deze goed wordt gekeurd dan wordt hij op onze website geplaats!

Hoeveel moet ik betalen voor de K3 spelletjes?

Dit is een makkelijk antwoord, dat is namelijk nul euro! Alles dat je op de site K3spelletjes.nl kunt vinden is gratis en dit zal ook altijd zo blijven!

Ik kan de spelletjes niet spelen op mijn iPad.

Dat klopt, op de iPad is dit niet mogelijk, wel kun je de app “iswifter” downloaden, via deze app kun je ze wel gewoon spelen.